Hvordan å bruke

    

Før bruk:
Riste
Rist alltid eyelineren i noen sekunder før hver bruk og vri lokket godt etter bruk for å unngå at produktet tørker ut.

Trimming
Hvis øyevippen er for bred og kan stikke ut, kan den klippes til øyebredden. Pass på å kutte av stroppen slik at enden er en magnet.Påfør magnetisk eyeliner
Påfør to lag eyeliner på den øvre vippekanten. Tegn en linje så tykk som magnetene på vippene dine, så nær vipperøttene som mulig.

Sørg for at linjen du tegner er lang nok til å støtte alle magnetene på festestroppen. Trekk fra innsiden og ut, fra start til slutt på dine naturlige vipper.

Vent 20-60 sekunder, avhengig av hvor mye eyeliner du har lagt på. Eyeliner må være helt tørr før vippene kan påføres.Tips!
– Vi anbefaler ikke at du legger mascara på vippene våre da det kan skade dem for tidlig.

- Hvis du er mer komfortabel med din egen "vanlige" eyeliner, kan du bruke vår magnetiske eyeliner som toppstrøk.2. Påfør de magnetiske øyevippene
Ta de magnetiske øyevippene ut av esken og påfør dem med en applikator i stedet for med fingrene for å få det beste utseendet.

Sett sakte inn magnetene på vippebåndet i kontakt med den magnetiske eyelineren. Du vil se at magnetene "klikker" inn i eyelineren. Skyv deretter magnetene på plass for å sikre at vippene dine er stramme.Tips!
- Pass på at vippebåndet er så nært din naturlige vippe som mulig. Du kan klemme den magnetiske vippedelen og den naturlige vippedelen for å være sikker på at dette skjer.

- Legg vippene ca 1 cm fra det indre øyekroken slik at det ikke plager deg.Etter bruk:
Bevege seg
Vippene kan enkelt fjernes når som helst. Trekk vippene forsiktig vekk fra øynene, start i det ytre hjørnet.

Den magnetiske eyelineren kan fjernes fra øyelokkene ved hjelp av en sminketørker i kombinasjon med en oljebasert sminkefjerner eller micellært vann. Selvsagt, hvis et annet rensemiddel fungerer for deg, er dette også mulig!Tips!
- La rensemiddelet hvile på øyelokket en stund, slik at det kan trekke inn i huden, på denne måten er det lettere å fjerne eyeliner.Rengjøring
Hvis det er eyeliner på magnetene, kan du bruke tommelfingeren til å skrape av så mye som mulig. Bruk en makeup tørketrommel for å fjerne eventuelle rester.Tips!
- Prøv å unngå kontakt med vann så mye som mulig, da det kan skade krøllene og formen for tidlig!